Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

pdm.jpg

Üdvözlök minden kedves vendéget, akit a balsors a web ezen szegletébe vezérelt. Jogosan merül fel benned, hogy mi lenne ez a blog. Tulajdonképpen jelen sorok írásakor még magam sem tudom, hogy hová fog kifutni ez az egész, egy biztos, hogy nem a virtuális asztalfióknak akarom írni az ide felkerülő kis történetszeletkéket. Halovány reményem az, hogy egyszer az ide felkerült posztok egy blogregény félét fognak kiadni. Ez az első próbálkozásom, ugyanis eddig se blogot, sem pedig regényt nem írtam. A fiókban van néhány novella, de azokat se olvasta senki. Felmerül a kérdés, hogy mégis miért csinálom. Nos azért, hogy a szabadidőm kreatívan töltsem el, fejlesszem az íráskészségem a gépelési technikám a jellemem. Ha ezen fasza dolgoknak csak a töredéke bejön már nyert ügyem van. Azért csinálom blog formában, mert így esetleg kívülálló vad idegenek is el tudják olvasni majd mit működtem itt. Halovány reménysugárként pislákol előttem annak a lehetősége, hogy valaha majd építő jelleggel az olvasók is hozzászólnak majd a bejegyzésekhez.


A történetről:

A sztori gyakorlatilag a Ferdinándy testvérek levelezéséből áll majd össze reményeim szerint. Az események a XIX. században játszódnak, egyenlőre a Magyar Királyság területén. Kicsi misztikummal és alternatív történelemszemlélettel fűszerezett eseményekre lehet majd számítani az oldalt böngészve. Nem mondanám, hogy fantasy műfajú az iromány, aki elfekre meg hasonlókra vár az nem jó helyen keresgél, de szeretnék belevinni némi babonát is az események láncolatába. Remélem tetszeni fog majd.


Ha esetleg a levelek írása valami miatt lelassulna, akkor írok mást. Szóval aki szívesen olvas egy lelkes amatőrtől mindenféle butaságokat annak hajrá :)

Szerző: P. dictus Magister  2013.08.04. 02:54 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://levelekatavolbol.blog.hu/api/trackback/id/tr145444257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Epikurosz_ 2013.08.26. 16:52:46

Ez jó! Csak így tovább. A leveleket másolod csak, vagy írsz is hozzájuk valamennyit? Vagy modernebbé teszed a nyelvét?

P. dictus Magister 2013.08.26. 19:48:46

@_Epikurosz_: Örülök, hogy tetszik, hamarosan lesz új levél. A nyelvezetet meg a fogalmazás stílusát majd igyekszem még csiszolni. Lehet, hogy a leveleken kívül beírok majd naplórészleteket, jegyzőkönyveket, meg hasonlókat, de majd alakulnak még a dolgok :)
süti beállítások módosítása